Zoeken
  • Bianca van Hal

Wat hebben : roze, panterprint, goud en liefde met elkaar te maken?

Wauw! Deze week stond voor mij echt in het teken van goed voor mezelf zorgen.  De nieuwe maan bracht inzicht. Ik kon niet anders dan voor mezelf kiezen.  Luisteren naar mijn gevoel, rust en ruimte. 

Ik besloot veel tijd alleen door te brengen!  Gewoon zijn, zitten of liggen en voelen wat er dan gebeurt.  Ik ging met mezelf naar de bios, het strand en ik bleef lekker thuis.  Ik luister naar muziek die mij aanspoort om nog meer en meer van mezelf te laten zien.  Nog meer dan ooit zet ik de oliën in om mijn te ondersteunen. Ik leer steeds meer wat ze op emotioneel gebied voor ons doen. Werkelijk geweldig! 

Ik voel steeds meer, dat ik niet eens de moeite ga doen om te voldoen aan een of ander beeld.  Ik heb nog nooit in een hokje gepast (dat is ook nooit de bedoeling geweest) ik wil je aanmoedigen om te kijken waar 'hokjes', verwachtingen of agenda's van andere bepalen wat jij wel of niet doet.  Ik geloof oprecht in de kracht van roze, unicorns, lachen, de liefde, goud, dankbaarheid, flamingo's, ananas en panterprint, en positief denken.  Leuk he, hoe kun je nu geloven in de kracht van een panterprint?  De kracht van liefde? Wat is dat dan?  Heel veel dingen zijn persoonlijk. Het is wat jij ervaart.  Wat liefde voor mijn is hoeft het voor jou niet te zijn.  Wat ananas en dankbaarheid voor mij zijn hoeft voor jou niet zo te zijn. 

Probeer eens om de 'dingen' anders te bekijken!

De overeenkomst tussen al die dingen die ik hierboven noemde is er zowiezo één overeenkomst. Ik word er super gelukkig van. 

Hoe is dat voor jou? Waar word jij gelukkig van?  Waar zit jou kracht?  Wat wil je meer in je leven?  Wat kun je daar vandaag nog voor doen? 

Pak een moment om stil te zijn.  Doe iets wat je 'niet zo snel' zou doen. ( Ik schreef me afgelopen week in voor dansles wat ver buiten mijn comfortzone ligt)  Schrijf op wat er allemaal in je hoofd zit, schrijf op wat je allemaal voelt.  Je hoeft er niets mee te doen, maar ervaar de kracht van schrijven en de tijd voor jezelf nemen.  Lees een boek wat bijdraagt aan je ontwikkeling. 

Dus wat kun jij doen om beter voor jezelf te zorgen? Of om beter naar je gevoel te luisteren?  Beslis dat je het gaat doen, onderneem de actie die er bij past.  Je kan vandaag nog opschrijven waar je dankbaar voor bent.  Je kan vandaag nog een wandeling gaan maken. 

Het hoeft niet groot te zijn.  Doe iets. 

'I love you to the moon & back'  Dat staat er op de kaart die ik vanmorgen aan mezelf schreef.  Ik heb hem gekocht voor mezelf.  Aan de binnenkant staat een lieve, krachtige boodschap ( zoals ik die aan een lieve vriendin ook zou schrijven)  Ook jij kan vandaag nog een brief aan jezelf schrijven. 

Doe iets.  "Over één jaar ben je zo blij dat je vandaag een start hebt gemaakt".0 keer bekeken

+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now