Zoeken
  • Bianca van Hal

Maandag... :)

De maandag is voor de meeste een dag waar ze geen zin in hebben, waar tegenop gekeken wordt.  Hoe is dat bij jou?  Gun jij jezelf ook op de 'doordeweekse' dagen tijd voor jezelf?  Tijd voor dingen/momenten waarvan je echt gelukkig wordt? 

Vrijdagavond, vertelde ik je dat ik op voorrand al dankbaar was voor het weekend wat er aan zat te komen.  WAUW!!!!  Wat was het FANTASTISCH! 

Ik ben er van overtuigd dat mijn houding vol dankbaarheid aan het begin daar aan bij gedragen heeft.  De dansavonden waren GEWELDIG, gezelligheid met de meiden, veel en ontzettend fijn gedanst. Ik straalde als nooit tevoren.  Ik heb mezelf meerdere keren overfroffen door buiten mijn comfortzone te treden.  Hier de volgende keer meer over. :) 

De workshops waren ook stuk voor stuk een cadeau!  Wat voel ik ongelofelijk veel blijdschap en dankbaarheid wanneer mensen tijd vrij maken om te komen luisteren, hun vragen stellen gecombineerd met het vertellen van hun persoonlijke verhaal.  De verbinding die dan tot stand komt is werkelijk GEWELDIG SOLAMENTE AMOR  ( alleen liefde) 

Ik zag veel nieuwe mensen en gelukkig ook een aantal bekende mensen.  Mensen die nog weer eens een keer kwamen luisteren, waarom ze ook al weer een bestelligen hadden gedaan.  Wat er allemaal mogelijk is en hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen met al die mooie producten. 

In de ochtend wanneer ik vertrok uit Rotterdam richting Mill zag ik een regenboog #happy Zondag bij thuiskomst was mijn hondje niet bij mij weg te krijgen, hij wilde koste wat kost komen kroelen. #lief

JA, ik heb enorm veel van mijn zelf gevraagd afgelopen weekend, dat verdient geen schoonheidsprijs, dat besef ik mij al te goed.  Daarom was ik vandaag vrij.  Heel de dag voor mezelf, een lege agenda.  Ik kies er heel bewust voor om nu in de avonduren en weekenden te werken aan en in mijn bedrijf.  Ook kies ik er bewust voor om te gaan dansen, wanneer dat dan samen komt is het soms even doorbijten want na 2 nachten van amper 2 uur slaap, veel kilometers in de auto is het echt klaar.  Toch zou ik het zo weer doen (nee, niet elk weekend).  Omdat dat dit is wat ik wil, dansen, lieve mensen ontmoeten en vertellen over selfcare en dōTERRA voelde elke seconden GEWELDIG.  Afgelopen weekend heb ik echt gevoeld wat ik wil.  Waar ik echt tot in elke vezel van mijn bestaand gelukkig van word. 

Natuurlijk hebben de producten van dōTERRA me super ondersteund.  Na uren dansen op 10cm hakken, is de 'deep blue creme' echt alles wat je wilt.  Bij thuiskomst mijn benen en voeten in gesmeerd, voor een sneller herstel, pijn verlichting en ondersteuning van mijn spieren/gewrichten.  Bij het wakker worden en klaarmaken voor de dag, 'Citrus Bliss & Balance' voor inspiratie, energie, vertrouwen en balans.  Door de dag heen, 'OnGuard' voor het behouden van mijn kracht en energie en het voorkomen van keelpijn door het vele vertellen.  Natuurlijk voor ik de deur uit ging om te dansen de 'Wishper & Beautiful'  deze 2 samen zijn echt mijn 'musthaves' voor als ik me goed, sexy en sterk wil voelen.  De zachte, mystieke en super fijne geur helpt me echt het beste uit mezelf halen. 

Lief zijn voor jezelf There is an oil for that. 

Wil je meer lezen over hoe jij beter voor jezelf kan zorgen/ kiezen? Lees dan hier mijn andere blogs.  Wil je weten wat dōTERRA voor jou kan doen? Stuur mij een bericht

Ken je iemand waar dit interresant voor is? Stuur dit dat door.
0 keer bekeken

+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now