Zoeken
  • Bianca van Hal

Gouden randjeSparkle my dear! Just sparkle!

Het is vrijdagavond en mijn weekend is er nu al eentje met een goude randje. Ik ben echt zo mega blij, dankbaar en trots.

Voor de events die er voor dit weekend staan ( 2 workshops in Mill en 1 in Hoofddorp) heb ik allemaal super leuke, enthousiaste aanmeldingen binnen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om daar met liefde en plezier mijn passie voor 'selfcare' daar te delen. Zie ik je daar? Tof! het worden stuk voor stuk leuke bij eenkomsten!

Ook ontstaan er allemaal leuke samenwerkingen en zijn gesprekken die echt gericht zijn op de toekomst. Deze komen niet zomaar in mijn leven. Ik werk hier voor. Wanneer het dan ook zo uitpakt waarvan je altijd wist dat t zo zou zijn, voelt dat echt meer dan goed. Ik stroom over van dankbaarheid en trots.

Dankbaar, lijkt me erg van zelfsprekend. Trots zal ik even toelichten. Ik heb altijd met een zuivere intentie gewerkt. Ik heb (en nog steeds) altijd tijd geïnvesteerd om er voor mensen te zijn, om iedereen die dat vraagt te helpen, daar waar ik kan. Ik laat iedereen in zijn waarde en oordeel nauwelijks over 't gedrag van een ander of mezef. Dat levert op de korte termijn vaak niet zoveel op ( wanneer je kijkt naar de cijfers of resultaten die je hard kunt meten). Omdat ik altijd voelde dat dit de manier is die bij mij past, dat dit de manier is waarop ik wil werken ben ik het altijd zo blijven doen. Wanneer dat er dan een keerpunt komt in de resultaten die te meten zijn is dat echt gewedig. Wanneer het aantal deelnemers van 2 a 3 naar 8 a 10 per workshop stijgt, wanneer mensen die je al jaren begeleid nu fantastische stappen maken, vooral op persoonijke ontwikkeling. Wanneer je dan gevraagd word om als expert op events te komen spreken. Maakt me dat enorm trots.

Oja, mijn homemade spray's verkopen als t ware zichzelf! :)

Waarom ik dit met je deel? Niet omdat ik wil dat je mij goed vind. Dat maakt mij namelijk helemaal niets uit. "I already love meself, your like is a bonus" Ik wil dat je gaat kijken naar wat je allemaal doet EN WAAROM! Waar kun jij trots op zijn? Waar geloof jij in? Wat voelt voor jou goed in wat je doet? Wat heb jij bereikt omdat je bent wie je bent, omdat je doet wat je doet? Investeer op elk gebied in de lange termijn! Dat is waar de verrandering plaatst vind.

JA, dat betekend beslissingen nemen, mensen terleurstellen, hard werken, veel tijd, energie en liefde inversteren. Geloof me het gaat zo de moeite waard zijn.

Daarbij ga ik vandaag en morgenavond met vriendinnen dansen, mijn andere passie. Ook daar kijk ik zo ontzettend naar uit. Iets met 'work hard & play hard'. Mijn nagels zijn al helemaal in stijl (lees, deze zijn sparkle goud). Je snapt dat ik hier alleen al heel gelukkig van word :)

Fijn weekend!

Sparkle my dear. Just sparkle

Lief zijn voor jezelf There is an oil for that.


0 keer bekeken

+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now