Zoeken
  • Bianca van Hal

Black Friday v.s. Thanksgiving

Hi mooi mens.

Wat zijn we druk de laatste tijd met tradities en daar een mening over hebben. Zo ook met black friday. De een is een voorstander de ander niet. Is het belangrijk om er een mening over te over, voor mij niet. Niet dat ik geen mening heb. Ik richt me liever op de positieve dingen in mijn leven.

Zo viel het mij dus op dat (bijna) iedereen uitloopt voor black Friday. Er stonden zelfs verkeersregelaars bij het Alexandrium shopping center ( daar heb ik echt wel een menig over...... ;) )

Wat doen we dan met thanksgiving? Deze is misschien niet zo commercieel als al het andere wat uit Amerika is komen overwaaien. Daarom wellicht ook minder bekend en geliefd. Toch ben ik van mening dat het een van de mooiste tradities is waar we ons op zouden kunnen richten. Waar ben jij dankbaar voor?

Zelf schrijf ik al ruim 15 jaar elke dag op waar ik dankbaar voor ben. Dus dankbaar zijn is in die zin niet iets waar ik een dag voor nodig heb. Voor veel mensen zou het wel een mooi begin kunnen zijn om een nieuwe traditie voor jezelf te starten. Met het opschrijven van je dankbaarheid aan het einde van de dag, creer je een moment van rust voor jezelf. Je verhoogt je ‘trilling’. Hoe hoger je trilling hoe fijner jij je voelt. DIT KAN JE TRAINEN EN VERGROTEN!

Wanneer je dan je aandacht richt op wat er wel is. Heb je misschien ook minder behoefte aan ‘nieuwe spullen’ want ik weet niet hoe het met jou zit? Ik word niet echt gelukkig van spullen. Natuurlijk koop ik soms ook wel wat nieuws, een jurk om in te gaan dansen, wel alleen als ik me er sexy in voel. Ik koop soms wat hebbedingen rondom de oliën. Dat is het wel. Heel de inrichting van het huis waar ik woon is niet van mij. Daar word ik gelukkig van. Hoe minder spullen hoe lichter mijn leven aan voelt. Ik geef vaak wat weg, deel met anderen. Verder besteed ik mijn geld en tijd liever aan/ met geliefde. De entree van een dansfeest waar ik met vriendinnen naar toe ga. Samen hebben we de grootste lol en we dansen wat af op zo’n avond.

Vandaag danbaar voor: Gesprek op de radio ( volgende week weer) Regenboog gezien onderweg naar huis. Gevraagd voor een kledingpresentatie ( te grappig, ga dus soort van modeshow lopen) Buitengezeten met de zon in mijn gezicht. Kroelen met mijn chihuahua

Dus black Friday, tja wat doe je ermee? Misschien wil jij je aandacht ook wel liever richten op Thanksgiving.

Wat ik wel heb gedaan is een extra actie gekoppeld aan de al lopende actie. Deze maand kreeg/krijg je ( tot zaterdagavond 30-11-2019 23:59u) 20% extra korting op de aanschaf van o.a. de home essential start-set. Dat is ruim €50 korting. Daar krijg je van mijn een SUPER MOOIE met de handgemaakte malaketting ( meditatieketting) bij en een ‘wild orange’ 5ml. Samen een waarde van €50 Zie de foto!

Dit is dus wel een heel tof moment op te starten met lief zijn voor jezelf. Heb je hier vragen over? Stuur mij dan een bericht!

Lief zijn voor jewel There is an oil for that. Nu zelfs een hele set, met mega veel karting en leuke cadeaus.

Wat heb jij nog nodig om een start te maken met essentilë oliën?


Hoe trots je kun je zijn op een agenda zoals deze:

8 dec dōTERRA basisworkshop Heesch 15 dec deelname MOOI beauty event Rotterdam 21 dec dōTERRA basisworkshop Texel (middag) 21 dec dōTERRA basisworkshop Texel (avond) 22 dec deelname kerstmarkt Texel

28 dec Circle of Impact. Vrouwencirkel

2020 19 jan dōTERRA basisworkshop Hoofddorp 27 jan dōTERRA basisworkshop Mill Uitverkocht 23 mrt dōTERRA basisworkshop Mill

https://www.liefzijnvoorjezelf.com/agenda

Wil je meer lezen over hoe jij beter voor jezelf kan zorgen/ kiezen? Lees dan hier mijn andere blogs. Wil je weten wat dōTERRA voor jou kan doen? Stuur mij een bericht.

Ken je iemand waar dit interessant voor is? Stuur dan deze email door! Weet je een leuke locatie voor een workshop? Stuur mij een bericht

0 keer bekeken

+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now