+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

Hoe kan ik helpen? 

Ervaar je lichamelijke klachten?

Zit je niet lekker in je vel?

Bij Lief Zijn Voor Jezelf kun je terecht voor een ITOVI / Dōterra bodyscan - NIEUW IN ROTTERDAM- en/of GRATIS workshops. 

algemeen-2-679x1024.jpg
liefzijnvoorjezelfworkhop1-300x200.jpg

Itovi-bodyscan

Een Itovi-bodyscan laat zien waar de ‘pijnpunten’ echt zitten zo weet je binnen enkele minuten wat je kan doen om je klachten echt aan te pakken.


Tijdens het consult wordt meteen duidelijk welke stappen jij kan zetten om de verandering vandaag nog in gang te zetten.


Ook is er een mogelijkheid om een speciaal op jouw behoefte geselecteerde oliemix mee naar huis te nemen.

Een één op één consult voor persoonlijke begeleiding, stappeplan en het maximale resultaat.

#liefzijnvoorjezelf

60 min €60.-

Dōterra

Ruik, proef en ervaar wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen.

In mijn leven zijn ze niet meer weg te denken!

Doterra Essentiele olien bieden een natuurlijke en veilige manier, om op een leuke en laagdrempelige wijze goed voor jezelf, geliefde, de mensen all over the world en de aarde te zorgen.


“Samen bereiken we meer!”

Tijdens deze workshop kun je alles te weten komen over de mogelijkheden voor jou.

 
 

Lief Zijn Voor Jezelf disclaimer:

Het is en blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid om de door ‘lief zijn voor jezelf’ verstrekte informatie goed door te lezen, de opdrachten uit te voeren.

Bij (lichamelijke) klachten altijd een arts raadplegen.

Dit om het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

‘Lief Zijn Voor Jezelf” kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld worden voor de resultaten die al dan niet behaald worden.


Je bent met alle informatie van deze website of tijdens een consult, workshop, training op elke moment zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en de keuzes die je maakt. De behandelingen of ‘voorschriften’ van ‘Lief Zijn Voor Jezelf’ gelden nooit als remedie bij klachten.


De werkwijze van ‘Lief Zijn Voor Jezelf” is zeker niet geschikt voor iedereen.  Een verandering komt immers niet vanzelf en ontwikkelen en groeien doen we buiten onze comfortzone.

Je staat open voor feedback, je bent bereid om hard te werken voor jezelf. Je staat open voor nieuwe technieken, alternatieve manier van kijken naar je leven en en mogelijkheden, je denkt niet in hokjes en zet graag een stapje extra als je weet dat dit bijdraagt aan je proces.

Samen werken we naar een mooi resultaat, een stabiele groei en meer lief zijn voor jezelf in jouw leven.