Ervaar je lichamelijke klachten?

Zit je niet lekker in je vel?

Slaap je (of je kinderen) slecht? 

Ben je aan het herstellen van een blessure of operatie? 

Wil je beter voor jezelf en je geliefde zorgen op een natuurlijke en zuivere manier? 

THERE IS AN OIL FOR THAT! 

Hoe kan ik helpen? 

Bij Lief Zijn Voor Jezelf kun je terecht voor een iTOVi-dōterra bodyscan -NIEUW IN ROTTERDAM- !

Ook organiseer ik workshops en sta ik regelmatig op beurzen dit beide door heel het land. 

Kijk in de agenda om te zien waar en wanneer er een workshop gepand staat. 

Meld je direct aan! 

Begin vandaag  nog met lief zijn voor jezelf! 

THERE IS AN OIL FOR THAT! 

itovi-bodyscan

De iTOVi-scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en Bluetooth-technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleidbaarheid van de huid te meten

 
DE WETENSCHAP 
Onze lichamen zijn zeer complexe chemische, structurele en energieke meesterwerken met triljoenen componenten en miljoenen processen en cycli. De elegante symfonie die in elk van ons voorkomt om ons lichaam in een staat van welzijn te houden, benadrukt onze complexiteit en individualiteit. Het lichaam heeft ook vele manieren om zijn innerlijke werking te onthullen die verder gaat dan die van traditionele methoden. 
 
DE MEETING 
Onze lichamen zijn voortdurend in beweging en aan verandering onderhevig. Interne en milieu-invloeden, zowel nuttig als schadelijk, zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van deze veranderingen. Van nature doet ons lichaam er alles aan om onze gezondheid en homeostase op peil te houden. Veranderingen in ons lichaam genereren reacties. iTOVi spoort deze reacties in het lichaam op door het sturen van prikkels. 


HET ANTWOORD 
Eeuwenlang zijn reacties van het lichaam waargenomen en geregistreerd met behulp van een verscheidenheid aan methoden, waaronder je hartslag, oogverwijding, ademhalingspatronen en meer. iTOVi gebruikt galvanische huidreactie (GSR) door de elektrische geleidbaarheid van de huid te meten en de meest uitgesproken veranderingen te identificeren. 
 
ALGORITME  
D
e galvanische huidreactie bestaat al lang en iTOVi maakt vooruitgang in de metingen die GSR levert. Nadat een iTOVi-handscan is voltooid, worden de gegevens verwerkt via het complexe eigen algoritme van iTOVi, waardoor we dieper ingaan op de kleine veranderingen in de geleidbaarheid van de huid. We analyseren vervolgens de scanresultaten om de intelligentie van het iTOVialgoritme te vergroten.  


HET VERSLAG  
Nadat de iTOVi-scan is voltooid, toont een rapport je de resultaten van de scan in de iTOVi-app. De scanresultaten worden in prioriteit weergegeven op basis van de veranderingen in de elektrische geleidbaarheid van de huid

 

EEN CONSULT.

Een iTOVi-bodyscan laat dus direct zien waar de ‘pijnpunten’ echt zitten zo weet je binnen enkele minuten wat je kan doen om je klachten echt aan te pakken.

Tijdens het consult wordt meteen duidelijk welke stappen jij kan zetten om de verandering vandaag nog in gang te zetten. Samen kijken we naar het rapport en wat de mogelijkheden voor jou zijn.

 

Ook is er een mogelijkheid om een speciaal op jouw behoefte geselecteerde oliemix mee naar huis te nemen. 

 

Een één op één consult voor persoonlijke begeleiding, stappenplan en het maximale resultaat. 

Lief Zijn Voor Jezelf 

There is an oil for that.

Investering €60,-

dōTERRA

Wanneer het gaat om selfcare, wil je zeker weten dat je ‘werkt’ met de beste producten. 

Dat wat je smeert, ruikt en proeft ‘moet’ goed voor je zijn.

Je wilt dat je lichaam hier geen hinder van ondervindt. 

 

Daarom kies ik voor dōTERRA.​

Laat me, je heel kort proberen uit te leggen waarom:  

Bij het gebruik van elke druppel essentiële olie van dōTERRA, voel ik dat de intentie juist is. De essentiële oliën van dōTERRA zijn energetisch zo puur, dat het bij je dragen van een dicht flesje of zelfs een leeg flesje (waar een olie in gezeten heeft) al voor je werkt.           De essentiële oliën van dōTERRA werken voor je op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau! 

dōTERRA betekent 'Gift of the Earth!'

dōTERRA oliën zijn puur. 

CPTG (Certified pure therapeutic grade)

De essentiële oliën van dōTERRA bevatten alleen de Essentiële oliën uit de natuur . Er wordt niks aan toegevoegd! Alle testresultaten zijn d.m.v. batchnummers gemakkelijk voor iedereen online te vinden.       Dit zorgt voor consequent 100% zuivere olie. Dit als enige merk in Europa verkrijgbaar (volgens onafhankelijk onderzoek van APRC. 

dōTERRA is een bewuste organisatie

​Source to you 

Om de beste oliën te krijgen kijken ze naar wat de meest optimale omstandigheden zijn voor de planten. Er wordt gekeken naar de locaties waar de planten groeien, wat de juiste tijd van oogsten is en ze gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen.  

Voorbeeld hiervan: Jasmijn en Rose bloemen worden alleen s'ochtends (voor de zon opkomt) geoogst omdat dan de bloemen op hun best zijn.  

Dit maakt o.a. het verschil tussen een prima olie en een heel goede olie.

dōTERRA oliën zijn eerlijk.

Co-impact sourcing

dōTERRA werkt samen met kleine, lokale boeren.

Er zitten dus GEEN tussenhandelaren in het proces. Hierdoor krijgen de boeren eerlijk en op tijd betaald.  Ook wanneer er geen oogst kan plaatstvinden om uitputting van een gebied te voorkomen.

dōTERRA gaat lange termijn samenwerkingen met de boeren aan,

dit biedt stabiliteit en zo wordt de cyclus van armoede doorbroken. Daarnaast wordt er tijdens het proces met de natuur rekening gehouden.  

dōTERRA  geeft terug  

Healing hands foundation
dōTERRA kijkt, in de regio waar de oliën geproduceerd worden, proactief naar óf en zo ja wat voor hulp er nodig is voor de bevolking. Denk hierbij aan noodhulp, schoon water, scholing, medicijnen en zorg.  
Daarnaast gaat dōTERRA samenwerkingen aan met organisaties als Days for girls. Deze organisatie  zet zich o.a. in om vrouwen te onderwijzen over vrouwelijke hygiëne en verzorgen ze wasbaar maandverband.  

Een andere organisatie is Operation Underground Railroad. Deze organisatie zet zich in tegen seksuele uitbuiting van kinderen.  

 dōTERRA haar missie is om genezing en hoop te brengen aan de wereld, voor een leven vrij van ziekte en armoede, en uiteindelijk om verarmde culturen te leren om zelfredzaam te zijn.

Healing Hands™ is betrokken bij vele projecten, waaronder:

Microkredieten die hernieuwbare financiering bieden aan ondernemers in ontwikkelingslanden

Schone waterputten en programma's.

Het bouwen en vernieuwen van scholen en klinieken.

Medische apparatuur en middelen voor ziekenhuizen en klinieken.

Onderwijs op het gebied van hygiëne en gezondheid.

Voor mij is het daarom niet zo moeilijk waarom ik voor dōTERRA kies.

Een bedrijf met een missie die ik steun, een visie die ik deel en de kwalitieit waar ik achter sta. 

Lief Zijn Voor Jezelf disclaimer:

Het is en blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid om de door ‘lief zijn voor jezelf’ verstrekte informatie goed door te lezen, de opdrachten uit te voeren.

Bij (lichamelijke) klachten altijd een arts raadplegen.

Dit om het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

‘Lief Zijn Voor Jezelf” kan dan ook nooit aansprakelijk gesteld worden voor de resultaten die al dan niet behaald worden.


Je bent met alle informatie van deze website of tijdens een consult, workshop, training op elke moment zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en de keuzes die je maakt. De behandelingen of ‘voorschriften’ van ‘Lief Zijn Voor Jezelf’ gelden nooit als remedie bij klachten.


De werkwijze van ‘Lief Zijn Voor Jezelf” is zeker niet geschikt voor iedereen.  Een verandering komt immers niet vanzelf en ontwikkelen en groeien doen we buiten onze comfortzone.

Je staat open voor feedback, je bent bereid om hard te werken voor jezelf. Je staat open voor nieuwe technieken, alternatieve manier van kijken naar je leven en en mogelijkheden, je denkt niet in hokjes en zet graag een stapje extra als je weet dat dit bijdraagt aan je proces.

Samen werken we naar een mooi resultaat, een stabiele groei en meer lief zijn voor jezelf in jouw leven.

+31 683712405

Hanrathstraat 27, Rotterdam

©2019 by Lief Zijn Voor Jezelf.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now